Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
402
Sziasztok! Valaki tudna segíteni a 7.o. 11 oldalán lévő 11 és feladatban mert nem tudom mi az hogy 52q
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Nem ismerem a könyvet, de valószínű, hogy 52mázsa (tömeg mértékegység) (1mázsa=100kg) 52q=5200kg=5,2t
0