Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S

Főoldal » Általános iskola » Matematika
410
Egy téglalap területe 252 cm2 , egyik oldala 21 cm. Mekkora a kerülete?

Egy háromszög a) oldala 45 cm, területe 360 cm2 . Mekkora az a) oldalhoz tartozó magassága?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
252:21=12cm a másik oldal
Mert a T=21*12
K=2*21+2*12=66cm

360:45=8 8*2=16cm a magasság
Mert a T=45*16:2
0