Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
522
Képet csatoltam :)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a) 7236·0.25=18090
A 3. negyedévben 18090-en látogatták meg a múzeumot.
b) 72360·0.125= 9045
9045:11929= 0.76
72360·1.14= 82490
Következő évben 82490-en látogatták meg a múzeumot.
(Én így oldanám meg. Nem 100%, hogy jó.)
0