Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kerület számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
494
e=16cm f=12cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Ha rombusz területére gondolsz akkor e*f/2. Tehát (16*12)/2=96cm^2
Ha pedig másra gondolsz kérlek írd le bővebben vagy küldd el a feladatot!
0