Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
476
1. / Alakítsd át! 1 ,55 m = ….. mm, 1,5 dm2
= ……. cm2, 110mm = …….cm,

1,32 m3
= ……dm3, 1100 dm = ….......m, 1,3 kg = ….... g,
1,7q = ….... kg, 2500g = ….... kg, 2,3t = ….....q,
250 dag = …..... g,
2. / Alakítsd át!: 2,1 h = ..........min, 25 min = .......s, 3600s =...........h,
1,2 d = ..........h, 1,8 h =...........s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0