Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS matematika - statisztika - Közép értékek 6

Főoldal » Középiskola » Matematika
325
Csatoltam a feladat képet. SOS be kellene.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3,5x+4=3,52*(x+1)
3,5x+4=3,52x+3,52 /-3.5x
4=0.02x+3.52 /-3.52
0.48=0.02x /:0.02
24=x

24-en írták meg.
0