Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség!!!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
381
Egy P=85LE teljesítményű autó egyenes vonalú egyenletes mozgást végez v=72km/h sebességgel.Számitsd ki a motor által kifejtett húzóerőt.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1LE=735,5W
P=85LE=62517,5W
v=72k/h=20m/s
P=F·v⇒F=P/v=62517,5/20=3125,86N=3,13kN
0