Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
530
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Táv: 80 m
Sebességek:
kutya = 1m*9/sec = 9m/s
nyúl =80 cm*10/sec = 8m/s
Különbségük: 1 m/s

80/1=80 s

80 mp alatt előzi meg


49.
T = a*b
1.4a*xb = a*b /:ab
1.4x=1 /:1.4
x=0.71

0.29%-al kell csökkenteni

0