Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
1521
Határozza meg az x értékét!
log2(x+1)=5
A 2 also hatvanyban van
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, logaritmus
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
log2(x+1)=5
log2(x+1)=log22⁵
a logaritmus függvény szigorú monotonitása miatt
x+1=32
x=31
Az ellenőrzést rád bízom.
0