Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
410
Egy 2 millió Ft értékű festmény értéknövekedése évi 15%. A vásárlást követő tizedik év végén mennyi a kép értéke?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, Matematika, fontos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

100%+15%=115%=1,15-szerse évente, így
2000000*1,15¹⁰=2000000*4,045558=8091115 Ft
0