Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek dolgozat

Főoldal » Középiskola » Matematika
681
Két szabályos dobókockával dobva mennyi a valószínűsége,hogy a dobott pontok összege legfeljebb 6?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, segítség, fontos, Kerlek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Kedvező eset :11,12,13,14,15,21,22,23,24,31,32,33,41,42,51 (15 db)
Összes eset: 6*6=36 db
P=15/36=5/12 a valószínűsége.
0