Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveg feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
370
Egy pénzintézetben 2009.május4.-én a 12 napos túránkhoz 520 eurót továbbá 1000 svájci frankot vásároltunk.Hány forintot kellett fizetnünk,ha 1 euró 295,20 forintba és 1 svájci frank 196,51 forintba kerül?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Euro: 520*295,2=153504 Ft
Svajci frank: 196,51*1000=196510 Ft
Osszeadod a ket Ft erteket: 153504+196510=350014 Ft
0