Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
498
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha máshogy nem megy, írjuk fel a 13-al osztható számokat:
13 26 39 52 65 78 91 104 117 130
ezeknél 1-el nagyobb szám kell ->
14 27 40 53 66 79 92 105 118 131

Keresni kell olyan számot, ahol
x*y=14
x*y=27
x*y=40
stb..


0