Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megoldás

Főoldal » Középiskola » Matematika
497
Ennek a feladatnak szeretném meg nézni a képletet köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
b·(b²)⁵·b³/b=b·b¹⁰·b³/b=b¹⁴/b=b¹³

Nézd meg a neten a hatványozás azonosságait!
0