Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Trapéz. Nagyon sürgős lenne!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
Ebben a feladatban van hiba. Mi a hiba benne?
Egy trapéz egyik alapja 4 cm, középvonala 6 cm. Milyen hosszú a trapéz másik alapja?
Ha valaki megoldja megadom érte a pontot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
trapéz
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(a+c):2=(4+x):2=6 /*2
4+x=12 /-4
x=8 cm
1