Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
405
Egy téglatest élei : 8dm, 1m és 6dm. Hány liter vízzel lesz félig?
A: 240 l B: 480 l C: 24 l
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
8 dm * 10 dm * 6 dm = 480 dm³= 480 liter, ennek fele 480:2=240 liter A) válasz.
0