Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
414
Számítsd ki a téglatest felszínét és térfogatát ha oldalai:
a= 2,5dm; b=17cm; c=7,4cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V=25*17*7,4=3145 cm³
A=2* (25*17+25*7,4+17*7,4)=2*735,8=1471,6 cm²
0