Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
367
3,6km=…………………m=………………….dm
520cm=………………..m=………………….mm
0,45 hektár(ha)=………………….m2=…………………dm2
90000 mm2=………………….dm2=…………………..m2
8 m3=………………….dm3=…………………..dl
60000 cm3=………………….dm3=………………….hl
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3,6 km=3600 m=36000 dm
520 cm=5,2 m=5200 mm
0,45 ha=4500 m2=450000 dm2
90000 mm2=900 dm2=9 m2
8 m3=8000 dm3=80000 dl
60000 cm3=60 dm3=0,6 hl
0