Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
701
fizika mennyi idő alatt készül el a pirítós ha a kenyérpirító teljesítménye 900 w és 140 000j munka kell a pirítós kenyér elkészítéséhez
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

P= 900 W
W= 140000 J
t= ?

P= W/ t
t= W/P= 140000: 900= 155,5 s = 2,59 min

Körülbelül 3 perc alatt készül el a pirítós.
0