Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
362
Csatoltam képet! Kéne a számolás menete is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
140+90+100+70+240=360°
640 Ft=360°
1 Ft=0.5625°
vaj=240 Ft=240×0.5625=135°

A vaj körcikk középponti szöge 135°.
1

140+90+100+70+240=360°
640 Ft=360°
1 Ft=0.5625°
vaj=240 Ft=240×0.5625=135°

A vaj körcikk középponti szöge 135°.
1

Csatoltam képet.
1