Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat

Főoldal » Középiskola » Matematika
352
Csatoltam képet! Kéne a számolás menete is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a)

átlag= 3*100+2*95+91+2*80+65+2*31+2*17+8+5/3+2+1+2+1+2+2+1+1
átlag=61

módusz: legtöbbször előforduló pont=100
medián=növekvő sorrendben a középső adat=80



b)

jeles - 8 db
jó - 1
közepes - 0
elégséges - 2
elégtelen - 4


c)

jeles=8/15=192/360=192°
jó=24/360=24°
közepes - (értelemszerűen 0°)
elégséges=48/360=48°
elégtelen=96/360=96°

Azon a kördiagramon egy fokozat 10°, ez alapján már be tudod rajzolni


1