Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS HETEDIKES MATEMATIKA!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
940
Egy osztályban 12-en járnak matematika, 12-en fizika és 12-en informatika szakkörre. 5 tanuló jár matekra és fizikára, 3 matekra és infóra, 6 pedig fizikára és infóra. 2 olyan gyerek van, aki mindhárom szakkörre jár és 2, aki egyre sem jár. mennyi az osztálylétszám?
23, 20,
26, vagy 29?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
m: 5+3=8 8-2=6
f: 5+6=11 11-2=9
i: 3+6=9 9-2=7
egy sem : 2
mindenre:2
6+9+7+2+2=26 26-an
1