Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
414
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) a+b
b) 4×a-b
c) (a+b)×4
d) a:3+8
e) (b-5):4
f) c:100×54
g) x:3×2+y
h) x-(y:100×25)
i) (x+y)2
j) x+y2
k) (x-3):0,6

a) x=-5
b) x=2,5
c) nem tudtam
d) x=0,5
e) x=-2
f) x=0,2
g) x=-5
h) nem tudtam
1