Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tud segíteni légyszíves?

Főoldal » Középiskola » Matematika
454
Számítsuk ki a háromszög többi alkotórészét (oldal, szög), ha adott :Alfa=39°, Béta=60°, c=22cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ez egy szép, mondhatni alapfeladat.
0