Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen légyszi sehogy se tudok rá jönni xd

Főoldal » Középiskola » Matematika
536
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
AC=AB+BC
BD=BC+CD
AD=AB+BC+CD
Ezekkel a képletek kel talán kicsit könnyebb lesz.
0