Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
429
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha osszeadod a tanulok szamat, kijon hogy 30an vannak
A kördiagramod 360°-os

360at elosztod 30cal, kijon, hogy 1 tanulo 12°.
Utana beszorzol:
4*12=48° az 5os
7*12=84° a 4es
10*12=120° a 3as
6*12=72° a 2es
1*12=12° az 1es
2*12=24° aki nem irt

120°ot konnyu bejelolni (egy olyan kis szakasz az 10°)
Ha osszeadod a 48°ot a 72°kal, kijon szinten 120° es be tudod jelolni megint, szemmertekre bejelolod 48°nal is.
A maradek 3 eredmeny is kijon 120°ra, azt is utana fel kell osztanod ugye 24°ra, 12°ra es 84°ra.
0