Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

ANGOL SOS SZOVEG FORDITAS SOS!!

283
Kerlek aki tud segitsen leforditani,nagyon megkoszonnem ❤
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
Mit szólsz ahhoz, hogy leírod, meddig jutottal, és utána segítek?
0

Habár a legtöbb profi sportokban tiltva van, a HGH-t szinte lehetetlen kimutatni. Ez a drog teljesen természetes, és a bevétel után 24 órával lehet csak kimutatni. A kimutatás általában versenyek körében történik, de az atléták edzés közben használják a HGH-t, ezért nehéz megállapítani, ki használta a drogot. Ez jócskán csábít pár atlétát.
A tudósok kifejlesztenek egy olyan tesztet, ami legfeljebb két hétig (visszamenőleg?) kimutatja a drog használatát. De ez nem lesz olyan könnyű. Mindenkinek más mennyiségben van a természetes HGH a szervezetében.
Ez okból kifolyólag, a tudósok figyelmeztetik a sportolókat a lehetséges veszélyekre a droggal kapcsolatban. Kutatók kimutatták, hogy a HGH képes fejfájást, fájdalmat - és veszélyesebben - ,,nagyobb szívet" okozni. Végezetül, a magas HGH-szint növeli a rák kockázatát. (amit egyébként ,,kenször"-nek kell ejteni, nem ,,kanszer"-nek) De vajon elég ok-e ez, hogy megállítsák a sportolókat a drog használatától? A tudósok úgy gondolják, nem. Néhány sportoló mindent megtesz a győzelem érdekében, és csak később aggódnak az egészségükért.
0