Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1179
Hat traktor 8 óra alatt szánt fel egy földterületet. Öt óra szántás után két traktor üzemanyag nélkül maradt így 4 traktor fejezte be a szántást. Hány órával tartott többett így a szántás?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
8-5=3 óra alatt fejezte volna be 6 traktor, de 4 traktor 6*3:4=4,5 óra alatt fejezi be, ami 4,5-3=1,5 órával tartott tovább.
0