Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gergő négyszer annyi idős ,mint Dani .Ketten egyutt 60 évesek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
586
4x=60
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Dani életkora: x
Gergő életkora: 4x

4x+x=60
5x=60 / :5
X=12

Dani életkora=12
Gergő életkora: 4*12=48

12+48=60
0