Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek1

Főoldal » Középiskola » Matematika
395
Köszönöm előre is a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

6
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0

1)x+1=3+1=4 és x+2=3+2=5
4*3⁴-3⁵+3⁴=324-243+81=162
0

2)
x²-7x=3²-7*3=-12 és x²-7x=4²-7*4=-12⇒-12=2*(-6)
(2²)¯⁶=4¯⁶
0

1-es
1

Csatoltam képet.
0