Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ének segély

455
Zene történet: Őskór zenéje, mióta létezik a zene, mihez kötöd hetek az első zenei hangok és táncok, mi a munka dal, milyen hangszerek kísérhették énekeiket, sorolni ami az őskori zenét bizonyítja.
Ókori kelet: Hol volt az ókori kultúra fellegvára, mi volt jelentősége a zene terén, hol használták fel az ismereteket, hol éltek az első hivatalos zenészek, milyen hangkészletet használtak, hol volt a legfejeltebb a zenekultúra.
Ókori görögök: hányadik évezredben virágzót az ókori görög állam, mit tartottak a művészetről , mit tartottak a görögök a zenéről, melyik múzsa volt a zene istennője , Mit jelent a mitológia szó , hol éltek Zeusz lányai , mi volt a feladatuk, milyen eseményeknél volt fontos a zene, mi volt a görög drámák fontos része, példa a görög zenei emlékre+időpont.
Zene a romai birodalom területén: melyik kultúra volta romaiakra nagy hatással, melyik századtól ismerjük a zenei írást, jellegzetes hangszerek+hol használták, melyik hangszer család a legkedveltebb, honfoglaló magyarok miről énekeltek+ hol éltek, melyek az ősi dallamok.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Ének/zene

Válaszok

1
Learningapps-en ezt találtam:
https://learningapps.org/watch?v=pgscfa7pc16
Remélem a segítségedre válik.
0