Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feszültség

Főoldal » Középiskola » Fizika
358
Egy áramforrás 5 J munkát végez, miközben 2 C töltést áramoltat át egy fogyasztón. Mekkora az áramforrás feszültsége?
fontos lenne
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
U=W/Q=5/2=2,5J/C=2,5V
0