Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S. Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
356
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1
a) igen d=0,7 21,4 22,1 22,8 23,5
b) igen d=szám×3 81 243 729 2187
c) nem d=0
2
a) 18 27 36 45 54
b) 873 ( mert 96×9=864 864+9=873 )
0