Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek egyenlet felírásban kéne egy kis segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
648
A büfé kedvezményes árai: „Üdítő + Süti" = 470 Ft. „Üdítő + Pizza szelet" = 530 Ft. „Süti + Pizza" = 560 Ft. Mibe kerülnek külön-külön?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
ü+s=470
ü+p=530
s+p=560

2ü+2s+2p=1560
ü+s+p=780
470+p=780
p=310
ü+310=530
ü=220
s+310=560
s=250
0