Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek, dolgozatok egyik kérdése

Főoldal » Általános iskola » Matematika
353
Számítsd ki az 5x - y algebrai kifejezés helyettesítési értékét, ha x = 2, y = -3.
LÉTSZI VALAKI SEGÍTSEN, 1 ÓRA VAN RÁ
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
SOS. GYORSAN VALAKI SEGÍTSEN!!!!!!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5x-y=5*2-(-3)=5*2+3=10+3=13
0