Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Másodfokúra visszavezethető trigonometrtikus egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
562
Adjuk meg a következő egyenletek valós megoldásait a [0;2π] intervallumon!
a) 2*sin²x+11*sinx-6=0; b) 2*cos²x+5*cosx+3

Oldjuk meg a következő egyenletek a valós számok halmazán!
a) 2*sinx=3*cos²x+2*sin²x; b) cosx=sin²x-cos²x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0