Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos! Holnapra kéne

Főoldal » Általános iskola » Matematika
301
Nagyon fontos.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
gyűrű
6000 Ft
60%-kal megemelve
6000*(1+0,6)=9600 Ft

Tojás
8200Ft
25%-kal csökkentették
8200*(1-0,25)=6150Ft

Pulcsi
4470Ft
61%-kal megemelve
4470*(1+0,61)=7196,7Ft=7197 Ft

Túrabot
2760Ft
27%-kal csökkentették
2760*(1*0,27)=2014,8 Ft= 2015 Ft
0