Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

érettségi

Főoldal » Középiskola » Matematika
777
Mekkora szögben látjuk azt a 30 cm átmérőjű focilabdát,amelynek középpontja tőlünk három méterre van?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
sin(a)=15/300
a=0.055
a=2.87°
2a=5.73°

5.73°-ban látjuk
0