Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Százalék számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
496
Sziasztok! Nagyon megköszönném hogyha valaki meg tudná mondani mennyi 1 órának az 1%-a ugyanis elakadtam egy feladatban és ezt a rész számításra nem találok helyes megoldást! légy szíves segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Előre is köszönöm mindenkinek!
0

1 h = 60 min = 3600 s
3600 s = 100%
360 = 10%
36 = 1%

36 másodperc az egy óra 1%-a.
0