Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség törtek, százalék, arányosság!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
368
Sziasztok! Valaki tudna segíteni? A képeken lévő házit holnapra meg kell oldani. A feladatokat csatolom. Előre köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, TÖRTEK, százalékszámítás, arányosság, Százfélék
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
3.
a) 4*324=1296dl
4*6=24dl 1296÷24=54 54db-ra
c) 1296÷9=144 144db-ra
Szerintem de nem biztos hogy jók.
0

4. 1%-a 40 0,5%-a 20
b) 1000 ft
c) 4000 ft
e) 40* 68= 2720 ft
f) 2*40+20=100 ft
0