Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Forditott arányosság

Főoldal » Általános iskola » Matematika
424
Kérlek segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
FORDÍTOTT ARÁNYOSSÁG
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az x helyére helyetesits be (5-6 db) számot mondjuk 1, és 2,
pl ha x = 1 akkor a grafikonon +2 -es nél jelölöd mert 2÷1=2
pl ha x=2 akkora grafikonon +1-es nél jelölöd mert 2÷2=1
Szerintem így kell de nem biztos hogy jó.
Módosítva: 5 éve
0