Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
10) 1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Felszín:

A = `4*r^2*pi` = `4*5.6^2*3.14` = 394,08 `cm^2`

Térfogat:

V = `(4*r^3*pi)/3` = `(4*5.6^3*3.14)/3` = 735,62 `cm^3`
0