Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
332
8) a.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
8) a.
A=a-bc2=23500-54*1052=23500-54*11025=23500-595350=-571850
B=(a-b)c2=(23500-54)1052=23446*11025=258492150
C=(a-bc)2=(23500-54*105)2=(23500-5670)2=178302=317908900
0