Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Függőleges ledobás

Főoldal » Középiskola » Fizika
766
Egy 180m magasról leeső testnek mekkora lesz a sebessége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
s=v0*t + (g/2)*t²
180 = 0 + 5*t²
36=t²
t=6 másodperc

v=g*t=10*6=60m/s
0