Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek - geometria

Főoldal » Általános iskola » Matematika
315
7-es gyereknek matek leadnvaló
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A, a+b+c= 106 cm
B, 1,25+0,6+0,5+0,8= 3,15 dm
C, a+2b= 25+30= 55 cm
D, Ezt nem tudom
E, 2×(1,06+5,85)
F, Ezt nem tudom.
G, 4,05×4= 16,2 dm
0