Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
311
Ez lenne a feladat kérlek segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
× 44%
434 56%
434×44=19096:56= 341
Az iskolába 341 és 434 fiú tehat osszesen 775 gyerek jár .
434 100%
× 29%
434×29 =12731 : 100= 127,31 fiú jár szakkörre.
0