Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
323
Ez lenne a feladat kérlek segítsetek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
fák számolása:
Almafa: 2400*0,1=240
Körtefa: 2400*0,2=480
Szilvafa: 2400*0,25=600
Meggyfa: 2400*0,45=1080
Ábra:
Almafa: 36fok
Körtefa: 72fok
Szilvafa: 90fok
Meggyfa: 162fok
0