Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok kérlek segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
372
Ez lenne a feladat kérlek segítsetek.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Én segítek csak segíts a feladat úgy érti hogy
leszállították 15% hogy levitték az árát annyival?
0

15600 -nak a 10%- a 1560
az 5%- a 780
1560+780=2340 15600-2340=13260

13260- nak a 10%- a 1326
5%- a 663
1326+663=1989 1989+15600=17589 a vég eredmény.
Szerintem.
0