Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet rendeszerek(kettős ismeretlen,három ismeretlenes)

Főoldal » Középiskola » Matematika
576
Valaki tudna segíteni? Else tudom kezdeni hogy melyiket kell először ki számolni...
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
egyenlet
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Vondd ki egymásból az egyenletet.

2.
x+2y=11
3x+2y=9
3x-x=2x
2y-2y=0
11-9=2

2x=2 /:2
x=1

Helyettesíts vissza
0