Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Egyenlettel nem csak eredmény!
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a5=12 d=1,5

a1=a5-4d=12-4*1,5=6
a10=a1+9d= 6+9*1,5=19,5
S10=(a1+a10)/2=(12+19,5)/2=15,75
0